Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Om Uniplus A/S

Hvad laver vi?

Med et stærkt fokus på kvalitet og personlig service har vi siden 2007 leveret nyt og brugt IT udstyr til virksomheder og offentlige institutioner.

Vi opkøber nyt IT overskudsproduktion, restlagre, refurbished og end-of-lease udstyr fra førende IT producenter som f.eks. HP, Lenovo og Dell m.fl. Du finder derfor altid et bredt udvalg af både nyt og brugt IT udstyr til stærkt konkurrencedygtige priser hos Uniplus.

Vi tester, klargører og kundetilpasser vores produkter efter kundens behov og alt leveres med 1-3 års garanti.   
 

Hvad kan du forvente?

Har du brug for rådgivning, får din virksomhed en tæt samarbejdspartner, sparring og altid en fast kontaktperson.
 

Hvem er vores kunder?

Vores kunder tæller nogle af Danmarks største (og mindste) virksomheder, offentlige institutioner og skoler. Blandt vores kunder finder du også IT forhandlere og IT konsulenter, som gør brug af vores rådgivning og tilbud vedr. IT udstyr. Det er vi ret stolte af.
 

Hvem er vi?

Vores succes bygger på en bred pallette af dygtige og engagerede medarbejdere, der alle har stor erfaring med netop deres område.

Uniplus IT A/S er blandt de 0,5% af danske virksomheder, som er tildelt den højeste AAA kredit rating 6 år i træk– en rating der kun tildeles virksomheder med en særdeles solid økonomi.

Virksomheden er grundlagt i 2007 og ejes af Jeppe Petersen og Jørgen Schjønning.

 


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev fyldt med ekstra gode tilbud!

Uniplus IT A/S - En stabil partner!

Vi leverer hardware og software til virksomheder, som søger kompetent faglig sparring, høj kvalitet og ikke mindst "en god handel".

Uniplus IT A/S er blandt de 2% af danske virksomheder, som er tildelt den højeste AAA kredit rating - en rating der kun tildeles virksomheder med en særdeles solid økonomi.

AAA - Highest creditworthiness