Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Dockingstation

Her finder du en HP Dock til professionel brug

Hos os finder du både nye og Refurbished HP Docks og du får altid garanti på Docks, unaset om den er brugt eller ny.

HP 2013 UltraSlim Dock

HP 2013 UltraSlim Dock

Inkl. Ny 65W Strømforsyning

Passer bl.a. til:
EliteBook, Elitebook Folio, Zbook, Elitebook Revolve , Probook
Se hele listen HER

 

 

A
+
Kvalitet
HP USB-C Dock G4

HP USB-C Dock G4

Inkl. 90W strømforsyning

Kampagnepris!

Passer bla. til:
Elitebook, ProBook
Se fuld liste HER

A
+
Kvalitet
HP 2013 UltraSlim Dock

HP 2013 UltraSlim Dock

Inkl. Strømforsyning

Passer bl.a. til:
EliteBook, Elitebook Folio, Zbook, Elitebook Revolve , Probook
Se hele listen HER

 

 

 

N
Nye
HP USB-C Dock G5

HP USB-C Dock G5

Inkl. strømforsyning

Passer bla. til:
EliteBook 850 G5-G7. 855 G7
ZBook 14u/15u G5, G6.
Se fuld liste HER

N
Nye
HP Thunderbolt 120W G4

HP Thunderbolt 120W G4

Inkl. 120 watt strømforsyning

Kampagnepris!

Passer bl.a. til:
Pro x360, ProBook 44X G9, 45X G9, ZBook Power G9, ZBook Firefly 14 G9, 16 G9
Se fuld liste HER

N
Nye
HP Thunderbolt Dock G4

HP Thunderbolt Dock G4

Inkl. 280W strømforsyning

Kampagnepris!

Passer bla. til:
HP Zbook, G9, G8. G7, G6, G5
Zbook Studio, Zbook Fury 
Se fuld liste HER

N
Nye

Dockingstation

Det smarte ved at bruge en HP Dockstation

En HP bærbar computer er optimal når du rejser, er til møder, arbejder på hjemmekontor eller lignende. Hvis du samtidig er glad for de fordele, som findes ved en stationær PC, kan du faktisk opnå dette ved at docke din bærbare HP EliteBook, ProBook eller Zbook. Med et enkelt kabel eller et ”klik” er du på få sekunder klar til at arbejde, uden først at skulle tilslutte mus, tastatur, skærm osv. Du arbejder på din eksterne skærm og din bærbare er lukket sammen når du arbejder. Det giver dig en pladsbesparelse på dit skrivebord og samtidig bliver det mere overskueligt, fordi du kun skal koncentrerer dig om den eksterne skærm.  

Hvordan virker en Dock?

Når man tilslutter en HP EliteBook el. til en tilhørende dock, vil den fungerer på samme måde som en stationær computer, man kalder det at docke sin bærbare PC. Den bærbare PC tilkobles enten via kabel eller ved at ”klikke” din Laptob direkte i docken. Derved kan man arbejde ved sin skærm, tastatur og mus i stedet for på den bærbare ProBook. De fleste docking station fungerer samtidig som oplader. Docken skal være kompatibel med din HP bærbare EliteBook, ProBook eller ZBook, det kan du læse mere om længere nede på siden eller direkte på de enkelte docks.

Hvilken Dockingstation eller Dock skal jeg vælge?  

Det er vigtigt at vælge den rigtige dock, en der er kompatibel med din bærbare PC, derfor skal du først undersøge hvilken model type din HP Laptop er. De fleste docks er kompatible med flere Laptops modeller, du kan altid læse inde på hver enkelt dock, hvilke modeller den passer til. Til de nyere Laptops passer en Thunderbolt dock  eller en nem docking via en USB-C dock til rigtig mange modeller. Skal du bruge en dockingløsning til en bærbar Zbook Workstation, så vil en Thunderbolt dock  passe til mange modeller. Af tilslutningsmuligheder er de mest almindelige porte i en HP dock: Displayport, HDMI, USB, USB-C og Ethernet (LAN), Mini-jack.

Endnu en fordel ved at benytte en dock er, at du ikke slider på dine stik og porte. Et ødelagt stik kan blive meget dyrt.

Vi sælger både nye og brugte HP Dockingstationer. En brugt dock fra Uniplus er altid i høj kvalitet og med 1 års fuld garanti. 
 

Vigtigt at tage stilling til inden du vælger Dock til din bærbare HP

Det er vigtigt du tænker over hvor mange eksterne skærme du ønsker at tilslutte. Nogle docks kan tilsluttes 1 skærm, andre 2 og nogle hele 3 eksterne. Meget afhænger af hvilken bærbar du har og hvilken opløsning dine skærme har. Her bør du ofte kontakte os, så kan vi vejlede dig om mulighederne.
Er du i tvivl om hvilken dock du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 76 78 og få professionel rådgivning. Vi har et stort udvalg af de bedste og billigste dockingstationer både nye og brugte docks.​

Dockingstation til hjemmearbejdspladsen 

Bruger du en bærbar HP i dit arbejde kan du få stor glæde af en dockstation, hvad enten det er på kontoret eller på en hjemmearbejdsplads. Med en HP dockingstation kan du tilkoble alle dine eksterne enheder så som, skærm, mus, tastatur og hovedtelefoner direkte på docken og på den måde skal du blot tilkoble din bærbare til docken med et enkelt kabel og du er på få sekunder klar til at arbejdemed adgang til det hele. Skifter du mellem kontoret på arbejdspladsen og hjemmekontoret, er det klart den nemmeste løsning at din bærbare kan dockes begge steder, så du lynhurtigt er installeret ved skift mellem de to arbejdssteder. Du får samtidig et mere ryddeligt skrivebord og det kan gøre du får en mere ergonomisk korrekt arbejdsstilling, når du arbejder ved en fast skærm og med ekstern mus.


20 års erfaring og stort udvalg af docks

Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og med mere end 20 års erfaring og et stort udvalg af nye og brugte Lenovo docking stationer, er du altid garanteret en god rådgivning, når du køber nye eller brugte HP docks gennem Uniplus IT.