Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Printer / MFP

Her finder du Printere og MFP printere

Vi har alltid et bredt udvalg af Printere til erhverv, til rigtig gode priser. Vi leverer hurtige en erhvervsprinter og hjælper gerne hvis du har brug for rådgivning, når du køber Printer eller MFP Printer.

Nye og brugte printere til særdeles konkurrencedygtige priser


Hos Uniplus IT kan du købe printere og reservede af høj kvalitet – nyt, brugt, demoudstyr og reservedele fra de bedste kvalitetsmærker inden for print. 

Køb den printer, der passer til Jeres behov

Uanset om Du søger en ny printer eller en brugt printer, er det vigtigt at fokusere på behov, installation, kompatibilitet, forbrug og anskaffelsespris. Mange glemmer at de omkostninger, der er forbundet med installation og opsætning af en ny printer, let kan overstige selve købsprisen.  Derfor kan det ofte give god mening at genkøbe samme model enten som ny eller som brugt.  
 

Når producenterne konstant skifter til nye printermodeller, kræver det nye opsætninger, oplæring af brugere og indkøb af andre tonere. Dette giver en stor udfordring for virksomhederne som ønsker at minimere deres IT udgifter.
 

Når man skal erstatte en eksisterende printer med en ny, kan der derfor være mange fornuftige grunde til at genkøbe en model magen til:
 

• Udnyttelse af allerede indkøbte tonere som ellers skulle have været kasseret. 

• Nem installation og betjening da både brugerne og de IT-ansvarlige kender printeren.

• Sikkerhed for kompatibilitet med eksisterende programmer og medier

• Et billigere indkøb

 

Stort udvalg og hurtig levering

Hos Uniplus IT har vi et stort udvalg af både nye, brugte og demo printere. Vi har altid et stort antal af printere på vores lager, og via vores store netværk af producenter og distributører i europa har vi mulighed for at fremskaffe stort set alle printermodeller fra f.eks. HP, Lexmark, Canon, Samsung, Brother, OKI. Det betyder, at vi kan reagere hurtigt og levere de printere vores kunder har brug for, både nye og brugte printere.

Ring til os, hvis du søger en bestemt type printer, printerudstyr eller reservedele. 

 

Printerreservedele og toner

Uniplus IT sælger også printerreservedele og tonere til de store kvalitetsserier fra HP, Lexmark, Samsung, Brother, Canon og Kyrocera, Det kan være reservedele som f.eks.:
 

• Fuser

• Ruller

• Separations kit

• Bundkort 

• Maintenance kit

• Tonere

• Trays

• Cover parts

 

Ring til os på 70 20 76 78 eller mail på info@uniplus.dk hvis du søger reservedele til din printer.

 

Eget klargøringscenter giver sikkerhed for kvalitet

Før du modtager din brugte printer fra Uniplus IT, er den blevet testet og klargjort i vores klargøringscenter. Alle vores brugte printere bliver testet efter samme procedure hvilket sikre dig, at Du modtager et testet, pænt og driftsikkert produkt som er klar til brug. Alle vores nye og brugte printere leveres selvfølgelig med garanti.

 

Råd og vejledning

Som kunde hos os vil du opleve, at vi står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vi har forståelse for, at vi handler med produkter, der kan være komplicerede at forstå. Det kræver eksperter, der kan forklare og guide deres kunder i den rigtige retning. Det kan vi hos Uniplus IT – og vi er glade for at gøre det. Så tøv ikke med at ringe til os, vi har altid tid til råd og vejledning.