Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Tynde Klienter

Her finder du Tynde Klienter

Vi har altid et bredt udvalg af tynde klienter på lager. Tynde Klienter er udelukket et bindeled mellem en skærm og server, klienten har nemlig ingen harddisk. 

 

Tynde klienter – en billig og sikker IT løsning

En tynd klient er en oplagt løsning i virksomheder, hvor kravet til sikkerhed er meget stort, og hvor man eventuelt ønsker at skærpe sikkerheden endnu mere ved at blive koblet på en serverbaseret infrastruktur. Det kan f.eks. være i bankverdenen, IT afdelingen eller i kontorlandskabet pga. det lave støjniveau og det minimale pladsforbrug.

En thin client er udelukket et bindeled mellem en skærm og server. Klienten har ingen harddisk og derfor er sikkerheden i top, både for brugeren af den tynde klient, som ikke kan slette værdifuld date på maskinen og for virksomheden, som ikke er så sårbar, hvis uheldet skulle være ude med brand, vandskade, virus eller tyveri. Tynde klienter ses også ofte på skoler eller institutioner, da den tynde klient i sig selv ikke har en særlig stor værdi og ikke indeholder data.

Store besparelser på driftsomkostningerne

Der er mange gode grunde til at vælge en tynd klient. En af dem kan være det økonomiske aspekt. I forhold til en traditionel arbejdsstation er der mange penge at spare i førstegangsydelse. På sigt er en tynd klient også en meget billigere løsning, da den bruger utrolig lidt strøm. En tynd klient kan klare sig med helt ned til 8 watt i timen, som tydeligt vil kunne ses på virksomhedens el-regning. Flere undersøgelser viser, at man kan spare helt op til 88 % i forhold til en klassisk IT løsning. 

Vedligeholdelsesfrie maskiner

En billig tynd client har ingen bevægelige dele og er stort set vedligeholdelsesfri. På den måde slipper virksomheden både for bekymringer for nedbrud og tidsforbrug på at vedligeholde maskinerne. 
Vi har altid et stort udvalg af billige tynde klienter, både nye og brugte. Se vores udvalg HER.