Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Workstation

Her finder du nye og genbrugte Workstations

Kraftige Workstations til erhvervsbrug, som kan opfylde ethvert behov i virksomheden. Du finder både helt nye Workstations fra Lenovo og HP eller genbrugte Workstations, som altid er i højeste refurbished A-kvalitet.
Alle genbrugte Workstations er 100% klargjort og installeret med Windows 10 Pro, klar til virksomhedsbrug.

Workstation til bedste pris – Vi springer et led over! 

 
Køber du en HP Workstation eller en Lenovo Workstation hos Uniplus IT, er du sikret et kvalitetsprodukt til den bedste pris. Med mange års erfaring er vi eksperter, når det kommer til at udvælge hvilke mærker og serier, der er værd at investere i. Hos Uniplus springer vi et led over ved at opkøbe udvalgt overskudsproduktion, restlagre og end-of-line udstyr udelukkende fra førende IT-producenter i Europa – og vi giver dig besparelsen og kan derfor sælge en billig WorkStation .
 
Hos Uniplus IT kan du både købe en billig brugt Workstation refurbished og en ny Workstation. Vores udvalg af både bærbar workstation og stationær Workstations er bredt og vi sælger kun IT professionelt til erhverv og offentlige institutioner. Vi har valgt at have et meget stort fokus på kvalitet, og taler vi om brugte Workstations, sælger vi udelukkende højeste Grade A+ og Grade A kvalitet. Se her hvordan vi grader.
 
Kort sagt: Vi sælger dig en brugt, ny eller demo Workstation, der fungerer og kan holde til noget! Alle maskiner kan blive tilpasset til brugere med krævende opgaver og lidt højere krav. Mange af vores kunder til Workstations er f.eks. Arkitekter, Ingeniører, produkt- eller medie Designere ol. som stiller krav til et stort Grafikkort, meget RAM eller en kraftig Processor.
 
Er du i tvivl om, hvad du har brug for til din virksomhed - så tag en snak med en af vores erfarne konsulenter. 
 

6 Grunde til at vælge Uniplus IT som leverandør af din næste Workstation:

 
Danmarks bredeste og største udvalg af nye populære Workstations og brugte kvalitets Workstations fra HP og Lenovo. Vi har ofte de bedste priser på Workstations.
 
Vi har specialiseret os i Workstations til erhvervsbrug – Gør brug af vores specialviden!
 
Vi har vores eget teknik- og klargøringscenter, hvilket giver os en unik mulighed for konfigurere efter jeres individuelle behov og ønsker - hurtigt og professionelt. 
 
Stor viden om vores produkter og mere end 20 års erfaring!
 
Vi er leveringsdygtige i både nye, demo og brugte Workstations – Ofte med levering fra dag til dag.
 
En stabil partner med AAA kredit rating – en rating, der kun tildeles virksomheder med en særdeles solid økonomi. Det sikre dig at vi også er her til at hjælpe dig i morgen.
 

Få den bedste Workstation til din virksomheds individuelle behov

Vi har vores eget teknik- og klargøringscenter, hvilket giver os en unik mulighed for at behandle dine individuelle behov og ønsker til en konfigurerbar Workstation PC hurtigt og professionelt. 
 
Har din næste Tower Workstation eller Laptop Workstation brug for mere diskplads, mere RAM, andet grafikkort eller et udenlandsk tastatur og software, kan vi hurtigt og fleksibelt konfigurere den bedste Workstation til dit behov. 
 
Har du brug for et større antal Workstations med jeres helt eget software image forud installeret, kan vi også klare det. Ring og snak med en af vores konsulenter på 70 20 76 78. 
 

Råd og vejledning når du skal købe en Workstation

Tøv ikke med at ringe til os for en uforpligtende snak om din virksomheds udfordringer med at finde Tower Workstations eller Workstations Laptop, samt udstyr og reservedele. Vi prioriterer kontakten med vores kunder højt og lever af langvarige kundeforhold. Hos os har vi altid tid til at give råd og vejledning.
 
Vi glæder os til at tale med dig!