Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

DELL

Her finder du Dell Rack Servere


Rack Servere fra Dell. Vi er lagerførende af nye og refurbished Dell Rack Servere - Du er altid velkommen til at kontakte os - Vi er eksperter på området.

DELL R620 Rackserver

2 stk. Intel Xeon E5-2690 8-Core
64 GB RAM
2 x 600 GB 10K SAS HDD
PERC H710P Raid Controller
2 x Hotswap PSU

A
+
Kvalitet
DELL R620 Rackserver Super pris!

2 stk. Intel Xeon E5-2690 8-Core
128 GB RAM
5 x 600 GB 10K SAS HDD
PERC H710P Raid Controller
2 x Hotswap PSU

A
+
Kvalitet
DELL R630 Rackserver

2 stk. Intel Xeon E5-2680 v4 8-Core
64 GB RAM
2 x 600 GB 10K SAS HDD
PERC H730 Raid Controller
2 x Hotswap PSU

A
+
Kvalitet

DELL

Brugte Dell Servere, Storage, Options og Reservedele til Servere.  

Både nye og brugte Dell Serverer er vi lagerførende af hos Uniplus IT. Derfor kan vi levere en Dell Server med meget kort leveringstid. 

I en del år har vi forhandlet Dell Servere i Danmark og har specialiseret os i sourcing af Servere og It-udstyr.
Også brugte servere til Erhverv er vi specialister i. Vi har et stort netværk i hele Europa, hvor vi opkøber overskudsproduktion og restlagre fra b.la. Dell, Lenovo og IBM. Det gør os i stand til at leverer en brugt Server i høj kvalitet og med garanti. 
Derfor kan vi hjælpe din virksomhed med Server udstyr og Options til Servere også selvom det er en udgået Server model. 
 

Dell Rack Server – Fuld konfigureret

Vi rådgiver både små og store virksomheder når de skal købe ny Server eller de skal finde options til eksisterende Servere.   
I vores sortiment finder du b.la. Dell R620 og R630 U1. En Rack Server fra Dell er driftssikker og stabil. En Brugt R620 eller R630 kan være konfigureret med optil flere processorer, flere HDD og ofte masser af RAM. Er den brugte Server ikke med de options som du ønsker, skræddersyr vi den, så den passer nøjagtig til virksomhedens behov.


Skal du tilpasse jeres Server løsninge eller blot lave en udvidelse af jeres eksisterende Server? 

Hos Uniplus har vi vores eget teknik- og klargøringscenter med erfarne teknikere, så vi kan imødekomme de behov jeres virksomhed har for at tilpasse en Server. 
De Refurb Dell Servere vi forhandler, er på forhånd konfigureret og er klar til brug. Har I brug for yderligere udvidelse flere Diske, mere RAM, ny PSU eller en anden udvidelse, løser vi det hurtigt og sikker.
 

Sikkerheden når du køber en brugt Server

Vores 20 års professionelle erfaring er din tryghed og sikkerhed, uanset om du køber en ny eller brugt Server. Vi sikrehar vores eget teknik- og klargøringscenter med erfarne medarbejdere, som sikrer en brugt Server fra Uniplus altid er 100% dataslettet, renset, gennemtestet og klargjort. Du modtager en fuld funktionsdygtig brugt HP Server, som er klar til brug og med 1 års garanti.
Alle vores brugte Lenovo og HP Servere er altid med de højeste refurbished kvalitetsstemplet A/A+ og med 1 års garanti!
 
Ring og snak med en af vore Server eksperter på 70 20 76 78 eller send en mail til info@uniplus.dk og hør mere om hvad vi kan gøre for Din virksomhed.