Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Stationær PC

Her finder du stationære computere - Nye og genbrugte

Stationære computere til erhvervsbrug, som kan opfylde ethvert behov i virksomheden. Du finder både helt nye stationære PC'er fra Lenovo, HP og Dell og genbrugte stationære Pc'er, som alle er i højeste genbrugte A-kvalitet. Alle Refurbished stationære er 100% klargjort og installeret med Windows 10 Pro, klar til brug i virksomheder, offentlige institutioner og på skoler.

Nye og brugte stationære computere og tilbehør, der holder for livet – næsten 

Stationære computere af høj kvalitet kan holde i mange år – rigtigt mange år! Vælger du de rigtige computere fra de rigtige leverandører, er der mange penge at spare. Derfor sælger vi kun de bedste computere fra de bedste business serier som f.eks. Lenovo Thinkcentre, HP Prodesk og HP Elitedesk.  
 

Stationære PC’er med lang levetid - store besparelser

Køber du stationære pc’er hos Uniplus IT, er du sikret kvalitetscomputere til en favorabel pris. Med mange års erfaring er vi eksperter, når det kommer til at udvælge hvilke mærker og business serier, der er værd at investere i. Vores store netværk i Europa og resten af verden gør, at vi altid er yderst konkurrencedygtige på prisen.

Hos Uniplus IT sælger vi både nye og brugte stationære computere. Vi har valgt at have et meget stort fokus på kvalitet, og taler vi om brugte computere, sælger vi udelukkende Grade A+ og Grade A kvalitet.

Kort sagt: Vi sælger brugte, nye og demo computere, der fungerer og kan holde til noget! 

Vores brugte stationære pc’er henvender sig til virksomheder og skoler, hvor vigtigheden af at have stabilt og velfungerende computerudstyr vejer tungere end altid at være først med det nyeste nye inden for elektronik og IT. Som regel vil en computer, der er et par år gammel, så rigeligt kunne dække behovet i mange år fremover. Er du i tvivl om, hvad du har brug for - så tag en snak med en af vores konsulenter.
 

Gode grunde til at købe stationære computere hos Uniplus IT:

 5 gode grunde til at vælge Uniplus IT som din leverandør af stationære PC’er:
 

  • Danmarks største udvalg af nye og brugte stationære PC’er fra de bedste producenter i verden.
  • Stor viden om vores produkter og mere end 20 års erfaring!
  • Stort varelager til direkte levering fra dag til dag – direkte til jeres adresse!
  • Vi er leveringsdygtige i både nyt, demo og brugte stationære computere – og altid med kvalitetsstemplet A+ eller A.
  • En stabil partner med AAA kredit rating – en rating, der kun tildeles virksomheder med en særdeles solid økonomi.

 

Altid stationære pc’er på lager – både nye og brugte

Til forskel fra de fleste andre firmaer, der sælger stationære pc’er og pc-tilbehør, har vi prioriteret at have et stort varelager af IT-udstyr. Det betyder, at vi altid kan reagere hurtigt, når vores kunder har brug for nye eller brugte computere.

 Når producenter konstant skifter modeller og serier, sidder mange virksomheder ofte med store udfordringer, når de skal skaffe nye stationære computere, der passer ind i deres eksisterende IT løsning og software image.

 Her er det, at Uniplus IT kommer på banen. Vores store lager af IT udstyr giver os en stor fordel, når virksomheder med kort varsel skal have leveret computere. Det kan være de sidste nye modeller eller udgåede stationære computere, der skal passe ind i deres nuværende IT-installation. Kort leveringstid er som regel lig med store besparelser og større effektivitet.  

 Vi arbejder udelukkende med de største og bedste mærker af business serier som f.eks. Lenovo ThinkCentre, HP Deskpro og HP Elitedesk. Stationære computere af høj kvalitet, der er bygget til at holde i mange år. 

 
Skræddersyede løsninger på din virksomheds individuelle behov

 Vi har vores eget teknik- og klargøringscenter, hvilket giver os en unik mulighed for at behandle dine individuelle behov hurtigt og professionelt.

Har du brug mere diskplads, mere ram eller et udenlandsk tastatur og software, kan vi hurtigt og fleksibelt konfigurere din stationære computer efter behov.

Har du brug for et større antal stationære computere med jeres helt eget software image forud installeret kan vi også klare det. Ring og snak med en af vore konsulenter på 70 20 76 78.


Uniplus IT er klar med råd og vejledning

Tøv ikke med at ringe til os for en uforpligtende snak om din virksomheds udfordringer med at finde stationære kvalitetscomputere, udstyr og reservedele. Vi prioriterer kontakten med vores kunder højt og sætter pris på langvarige kundeforhold. Hos os har vi altid tid til at give råd og vejledning.

 

Vi glæder os til at tale med dig!