Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

HP

Her finder du HP Servere

Et stort udvalg af Rack Servere fra HP. Vi er lagerførende af nye og refurbished HP Servere - Du er altid velkommen til at kontakte os - Vi er eksperter på området.

Brugte HP Servere, Storage, Options og HP Reservedele til Servere

Vi er lagerførende af nye og brugte HP Servere og kan levere en HP Server til din virksomhed på få dage. Vi har i mange år forhandlet HP Servere i Danmark og fordi vi har et stort netværk i hele Europa, gør det os i stand til at leverer både en billig brugt HP Server eller en ny HP Servere, begge til yderst konkurrencedygtige priser.

Hos Uniplus har vi specialiseret os i sourcing af HP Servere og It-udstyr. Vi opkøber overskudsproduktion og restlagre fra b.la. HP. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed med Server udstyr og Options til HP Servere – når andre forhandlere må give op.   
 

HP Tower og Rack Server

Vi har stor erfaring med både salg og rådgivning til Erhverv, af HP’s Server og Storage systemer. I vores sortiment finder du altid Tower og Rack Servere fra HP Proliant.

En Tower Server f.eks. HP ProLiant ML350 er både driftssikker og stabil. HP ML350 Tower Server leveres i et meget solidt design med stabilitet og sikkerhed i fokus. Søger du i stedet 1U og 2U serverløsninger er den fleksible Rackserver ideel. F.eks. HP ProLiant DL380 som giver en høj ydeevne, stor funktionalitet og har HP velkendte høje kvalitet og pålidelighed, hvilket gør HP Rack Server DL380 til en meget efterspurgt løsning hos vores kunder.
 

Færdig Konfigureret HP Server

En stor fordel når virksomheder køber en brugt Server hos Uniplus er, at den er fuld konfigureret og kan tages i brug når du modtager den. F.eks. kan du købe en HP ProLiant DL380, som er komplet med Options såsom RAM, PSU, Diske osv.
 

Udvidelse og Server tilbehør

Mange virksomheder har store udfordringer med at foretage udvidelser eller få reservedele til deres eksisterende Servere. Forklaringen på det er, at når HP kommer på marked med nye modeller, sker der ofte det, at prisen på reservedele stiger voldsomt eller de udgår helt.

I kraft af vores store lager hos Uniplus IT har vi – og vores kunder – den store fordel, at vi på relativ kort tid kan levere reservedele og udvidelse til din eksisterende HP server. De fleste firmaer oplever at kort leveringstid på Servere og tilbehør, kan betyde en stor besparelse for virksomheden.


Tilpassede Server løsninger eller blot en udvidelse af jeres eksisterende HP Server? 

Erfarne professionelle medarbejdere i vores teknik- og klargøringscenter gør det muligt for os, hurtigt og fleksibelt at behandle dine individuelle behov.

De Refurb HP Servere vi forhandler, er på forhånd konfigureret og er klar til brug. Men har du alligevel brug for yderligere Diske, mere RAM, ny PSU eller en anden udvidelse, løser vi det både hurtigt og professionelt.

Udvidelse til en eksisterende server, f.eks. ekstra diske, mere RAM, ny PSU eller en anden udvidelse af jeres HP server installation, har vi ofte udstyret på eget lager og kan derfor hurtigt og fleksibelt hjælpe jer videre.
 

Sikkerheden når du køber en brugt Server

Vores 20 års professionelle erfaring er din tryghed og sikkerhed, uanset om du køber en ny eller brugt Server. Vi har vores eget teknik- og klargøringscenter med erfarne medarbejdere, som sikrer en brugt Server fra Uniplus altid er 100% dataslettet, renset, gennemtestet og klargjort. Du modtager en fuld funktionsdygtig brugt HP Server, som er klar til brug og med 1 års garanti.

Alle vores brugte HP Servere er altid med det højeste refurbished kvalitetsstemplet A+ og med 1 års garanti!
 

Ring og snak med en af vore Server eksperter på 70 20 76 78 eller send en mail til info@uniplus.dk og hør mere om hvad vi kan gøre for Din virksomhed.