Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Sådan tester vi

Vi sætter en ære i kun at sælge det bedste brugte IT-udstyr, du kan få. Hos os er du altid sikker på at få et fuldstændig klargjort produkt i høj kvalitet og tilpasset dine behov. Hvis du for eksempel vil købe en PC, ser klargøringsprocessen sådan ud:

Test og sletning af data

1. Test og sletning af data

Når vi modtager IT-udstyr, gennemgår det altid en grundig test som det allerførste. Samtidig sikrer vi, at alle data slettes.

2. Fysisk stand og graduering

Vi laver en grundig vurdering af PC’ens fysiske stand, og graduerer den til grade A+, A eller A-. Hvis computeren ikke lever op til vores standard, og kun kan gradueres til B eller C, bliver den ikke godkendt til salg.

Fysisk stand og graduering
Software installation

3. Software installation

Herefter installerer vi Windows 10 Pro på PC’en. Softwaren installeres altid med en ny licensnøgle. Uniplus IT er som en af de få i Danmark certificeret af Microsoft til at udføre dette. Det er din garanti for sikker og lovlig software.

4. Rengøring og rensning

Som en sidste service sørger vi naturligvis for en grundig rengøring af computeren, der pudses og renses i vores klargørinscenter.

Rengøring og rensning
Konfiguration og pakning

5. Konfiguration og pakning

Nu er PC’en klargjort og kan købes i vores webshop. Hvis du har særlige ønsker eller behov, sørger vi meget gerne for at konfigurere computeren - eksempelvis med udenlandsk tastatur, mere RAM, en opgradering af grafikkortet mv. Herefter pakkes maskinen forsvarligt og sendes til dig.