Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

HP Thin Client T630
A
Kvalitet

HP T630 THIN CLIENT - Køb din Client billigt her

HP Thin Client T630
A
Kvalitet

Antal: 

Beskrivelse:

AMD GX-420GI (2.0 GHz)
8 GB RAM
32 GB SSD
ATI Radeon R7e (2 X 4K DisplayPort)
Microsoft Windows 10 (W10IoT)
Brugt / Demo med 1 års garanti
 

Konfigurationer og tilbehør

Skærm

Mere info

HP Thin Client T630

Med en ny HP tynd klient T630 får man et effektivt bindeled mellem server og skærm, som er oplagt i mange forskellige virksomheder. HP T630 har ingen harddisk og arbejder derfor ikke lokalt på enheden ligesom en traditionel computer. Det betyder, at den er yderst driftsikker og stabil. Det giver en stor sikkerhed for brugeren, da denne ikke kan lave fejl eller slette forretningsdata på den tynde klient. For virksomheden betyder det også, at følsomt data er sikret ved evt. nedbrud, virusangreb, brand eller tyveri.

En ny thin client er oplagt på kontorer, hvor der skal være et ensartet udtryk. Maskinen er yderst støjsvag og blæser ikke den samme mængde varme luft ud i lokalet som andre løsninger. Ligeledes kan HP T630 thin client bruges i produktionsvirksomheder, da enheden ikke er følsom overfor skidt og støv. Institutioner og skoler kan også have stor glæde af tynde klienter. Med mange forskellige brugere i løbet af en dag, er det vigtigt med en robust og driftsikker enhed.

Ud over at den nye tynde Klient T630 er en billig maskine, så har den også utrolig lave driftsomkostninger. Virksomheden kan spare helt op til 88 % alene på strømforbruget i forhold til en traditionel løsning. Derudover kræver HP Thin Client heller ikke den samme vedligeholdelse. Virksomheden kan både spare mandskabstimer på installationer, reparationer og udskiftning af enhederne.

En billig HP tynd klient T630 er til virksomheden som ønsker en driftsikker serverbaseret infrastruktur, hvor der er et stort fokus på at holde omkostningerne nede og produktiviteten oppe.

 

Relaterede produkter