Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

HP Thin Client T610
A
+
Kvalitet

HP Thin Client T610
A
+
Kvalitet

Antal: 

Beskrivelse:

AMD G-T56N (1.65 GHz)
2 GB RAM 
16 GB FLASH
AMD Radeon HD 6320
MS Windows Embedded Standard 7 (WES7E)
Demo / Brugt med 1 års garanti
 

Konfigurationer og tilbehør

Skærm

Mere info

Fleksibel HP Thin Client T610

En brugt tynd klient er et oplagt valg for virksomheder, hvor man ønsker en omkostnings- og pladsbesparende løsning, som er stabil og praktisk, og giver brugerne adgang til en central database af programmer, dokumenter eller andre data. 

Med en brugt HP thin client T610 får du en ekstrem stabilitet og høj driftsikkerhed. Maskinen afgiver ikke ligeså meget varme som en traditionel computer og den konstante summen, der kan være fra flere computere samlet i et kontormiljø er der ingen af med tynde klienter.

Driftsikkerheden er i top, da en billig T610 kun er et bindeled mellem skærm og server. Derfor kan brugeren ikke slette eller beskadige data på harddisken. Hvis uheldet skulle være ude med tyveri, er din data også sikret og havner således ikke i forkerte hænder. 

En brugt HP T610 er en fleksibel maskine der er bygget med respekt for miljøet. Den brugte tynde klient består af 20 % genbrugsplast og er ENERGY STAR mærket og EPEAT Gold-registreret. Maskinen er både nem at konfigurere, administrere og vedligeholde, og kan derfor også bespare virksomheden mandskabstimer på vedligeholdelse og opdatering af udstyr. 

Søger du en anden tynd klient, som vi ikke har på vores hjemmeside, så ring til os! Hos Uniplus IT har vi speciale i IT sourcing. Derfor kan vi levere nye og udgåede modeller, som kan være svære at skaffe. Ring på 70 20 76 78 og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.    

 

Relaterede produkter

HP Thin Client T630

HP Thin Client T630

AMD GX-420GI (2.0 GHz.) 8 GB RAM 32 GB SSD Microsoft Windows
A
Kvalitet