Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

HP Thin Client T620
A
+
Kvalitet

Brugt HP T620 THIN CLIENT - køb HP tynde klienter her til super priser

HP Thin Client T620
A
+
Kvalitet

Antal: 

Beskrivelse:

AMD 2Core GX-217GA (1.65 GHz)
4 GB RAM
16 GB SSD
AMD Radeon HD 8280E graphics
2 X DisplayPort
Microsoft Windows Embedded Standard 7 (WES7)
Brugt / demo med 1 års garanti
 

Konfigurationer og tilbehør

Skærm

Mere info

HP Thin Client T620

En brugt Thin Client T620 er et oplagt valg til virksomheder der ønsker at øge produktiviteten og samtidig få en omkostningsbesparende løsning. Tynde klienter kan både bruges hos store virksomheder med filialnet og hos mindre virksomheder, som gerne vil benytte sig af en serverbaseret infrastruktur.

En brugt tynd klient kan bruges i mange forskellige miljøer. Den er oplagt i store kontormiljøer, da maskinen er ganske lydløs og afgiver meget lidt varme fra sig. En billig T620 kan også bruges i lagerhaller og produktionsvirksomheder, da maskinen ikke er følsom overfor støv eller lignende. Tynde klienter er desuden gode maskiner i institutioner, på skoler og i andre offentlige rum, da de hverken er specielt spændende at stjæle og heller ikke indeholder følsomme data. 

HP T620 er yderst driftsikker, da alt arbejdet foregår centralt på serveren og ikke lokalt på maskinen. Der ligger ingen data eller information på den tynde klient, og den er derfor ikke sårbar overfor f.eks. virus, brand, vandskade eller tyveri. Thin Client T620 har ingen bevægelige dele og er stort set vedligeholdelsesfri. 

Med en brugt HP T620 tynd klient kan man få en væsentlig nedgang i virksomhedens strømforbrug, da tynde klienter er yderst strømbesparende i forhold til traditionelle arbejdsstationer.  

Hos Uniplus IT forhandler vi kun brugt udstyr i grade A og A+. Derfor får du altid den bedste kvalitet, når du køber en brugt HP Thin Client T620.  

Relaterede produkter

HP Thin Client T630

HP Thin Client T630

AMD GX-420GI (2.0 GHz.) 8 GB RAM 32 GB SSD Microsoft Windows
A
Kvalitet