Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Skærme

Her finder du computerskærme i alle størrelser

Vi har altid et bredt udvalg af Skærme til erhvervsbrug på lager. Benyt menuen nedenfor til at vælge størrelsen på kontor computerskærmen.

Computerskærme til erhverv

I en virksomhed kommer du ikke udenom at en skærm er en af de vigtigste dele til din PC. Både da det som arbejdsredskab giver dig udsyn og god billede kvalitet, men også ergonomisk, da du med den rigtige skærm kan optimere din arbejdsstilling og skåne dine øjne. En vigtig faktor for en medarbejder, der arbejder mange timer ved sin PC-skærm hver dag.

 

Skærmens opløsning 

Skærm Opløsning/pixels – Mange mener at du ved højere opløsning f.eks. QHD eller 4K, får bedre billedkvalitet. Det er også rigtigt, hvis du arbejder med grafik, eller andre fagopgaver der kræver en høj skærmopløsning. Arbejder du derimod med mail, tekster og eller andre arbejdsopgaver som ikke er grafiske, kan det være en fordel med en skærm der har ”normalopløsning” f.eks. HD, FHD, da teksten bliver større og derved mere tydelig.
 

FHD 1920 x 1080 pixels er den mest almindelige opløsning på en arbejdsskærm og egner sig rigtig godt til det meste kontorarbejde, mail, tekster osv. Med enten en FHD eller HD-opløsning bliver tekst større og derved mere tydelig end den vil gøre med en højere opløsning. 
 

En skærm med 4K opløsning 3840 x 2160 pixels, er specielt godt velegnet til f.eks. medieredigering, grafisk arbejde osv. da en skærm med 4K opløsning har fire gange så mange detaljer som en FHD opløsning. For optimal kvalitet kræves der til gengæld et kraftfuldt grafikkort. Er du i tvivl om hvilken opløsning du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

 

 • IPS panel - En computer skærm med IPS panel har en meget præcis farvegengivelse og giver klare billeder. Den høje farvekvalitet på en skærm med IPS-panel, er en stor fordel hvis du f.eks. arbejder som grafiker, fotograf eller multimediedesigner.

 • LED skærme - LED-skærme (Light Emitting Diode) giver lys til skærmen med LED'er. En Led skærm passer perfekt til dig, der arbejder med tekst, regneark eller lettere kontorarbejde. 

 • Computerskærm med Bluelight - Nogle nye computerskærme har det der kaldes Bluelight. Denne teknologi filtrerer en del af det blå lysspektrum fra. Studier viser det kan være skadeligt for cyklussen mellem søvn og vågen tilstand. Derfor er et display med Bluelight med til at øge sikkerheden og velværet når vi arbejder mange timer med skærme.

 • Computerskærm med Privacy - En Monitor med Privacy har en begrænset synsvinkel således det kun er den person der sidder ret foran skærmen der kan se og læse på skærmen. Privacy monitor beskytter imod at uvedkommende ser fortrolige data, personoplysninger osv. på medarbejderens skærm. F.eks. i en reception kan det være en stor fordel med en skærm der har Privacy.
   

Skærmens format

De fleste skærm har 16:9 format som er velegnet til almindeligt kontor brug. Nogle skærme har 16:10 Wide formatforhold, som giver et bredere skærmområde, hvilket kan have den fordel, at du kan have flere vinduer åben side-om-side på din computerskærm. 16:10 Wide format kan være et alternativ til det at have 2 skærme. En forenklet løsning som er pladsbesparende f.eks. på hjemmekontoret.

 

Skærm tilslutning / skærmporte

Der findes forskellige kabler og stik f.eks. HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort, USB-C, VGA, ThunderBolt, som du kan bruge til at forbinde en skærm til en computer. Det er vigtigt at sikre, at din nye skærm har porte, der er kompatible med dem på din computer og hvad der følger med af kabler. Har skærmen ikke de tilslutninger du skal bruge, kan du altid kan få en adapter til at connecte de forskellige forbindelsestyper. Det mest optimale er naturligvis at din nye skærm har de skærmporte du har brug for.

 

Computerskærm som giver den rette arbejdsstilling

Det er vigtigt PC skærmene i en virksomhed eller på et hjemmekontor, kan indstilles så medarbejderne får den rette arbejdsstilling og giver en ergonomisk fordel. De to vigtigste indstillinger for at få en korrekt arbejdsstilling, er om skærmen kan justeres i højden og om den kan drejes. De udtryk der bruges om skærmens indstilling er:

 • Pivot som betyder displayet har mulighed for at rotere fra horisontalt til vertikal.

 • Højde giver som ordet siger mulighed for at justerer skærmen i højden

 • Drejbar giver mulighed for at dreje skærmen fra side til side.

 • Tilt som giver mulighed for at vippe arbejdsskærmen.
   

Rådgivning ved køb af computerskærme til Erhverv

Hos Uniplus har vi et stort udvalg af computer skærme i forskellige forme og formater til erhverv. Vi rådgiver gerne din virksomhed, så i vælger de bedste skærme til den bedste pris, til jeres virksomhed og medarbejdere.