Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

ThinkPad Workstation Dock
A
+
Kvalitet

Brugt Lenovo ThinkPad Workstation Dock 230 W - Køb med garanti

ThinkPad Workstation Dock
A
+
Kvalitet

Antal: 

Beskrivelse:

Passer bl.a. til: Lenovo ThinkPad: 
P50
P51
P70
P71

6 X Superspeed USB 3.0
2 X DisplayPort
VGA
DVI-D
HDMI


Inkl. 230 watt strømforsyningDemo / Brugt med 1 års garanti
 

Mere info

ThinkPad Workstation Dock med 230 W adapter

ThinkPad Workstation Dockingstation med inkluderet ThinkPad 230 W AC-adapter udvider dine tilslutningsmuligheder og forbedrer samtidig din arbejdsevne.

Lenovo ThinkPad Workstations Dock er kompatibel med bl.a. Thinkpad P50-P70. Det er den mest solgte Dock til ThinkPad P-serien og den bedste Dock løsning til P50, P51, P70 og P71.

Du kan vælge at købe en ny original Dock til P50-P70 med strømforsyning eller brugt original Dock med strømforsyning ( AC ) til ThinkPad P50/P51/P70/P71 i A+ topkvalitet. Køber du den brugt, får du en billig løsning med fuldstændig samme funktionalitet som en ny dock blot billigere.  

ThinkPad Workstations Dock leveres med 6 x USB 3.0 porte, hvor den ene USB-port understøtter USB-opladning. De andre USB-porte kan så anvendes til det øvrige tilbehør du anvender og har behov for som f.eks. eksterne lagerenheder, mus, memory sticks osv. En Lenovo Workstations dock understøtter op til 3 samtidige skærme.

En Lenovo Workstation Dock er en multi-port Docking-løsning til P50, P51, P70, P71 som omfatter, Gigabit Ethernet forbindelse, 2 display porte, 1 DVI-D port, 1 HDMI, stereo/mikrofon lydport samt 1 VGA port. Docking stationen leveres inkl. en 230 W adapter, som kan forsyne din Dock og derved din PC med strøm.

Når anvender en Dockingstation, kan du tilslutte alt eksternt udstyr direkte til Docken, det kan være skærme, tastatur, webcam, netværk, printer, højtaler osv. På den måde undgår du tilslutninger af ledninger osv. til din bærbare PC og PC’en er med et enkelt klik klar til at samarbejde med skærm, mus, printer osv. Samtidig er PC’en med et klik også ”fri” til at tage med på farten. En Dock til din Lenovo Workstation er derfor perfekt hvis du både arbejder på kontoret og hjemmekontoret.

Relaterede produkter