Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Thunderbolt 3 Dock Gen 2
N
Nye

Lenovo Thunderbolt 3 Dock Gen 2 230W til WorkStations - Køb den her!

Thunderbolt 3 Dock Gen 2
N
Nye

kampagnepris!

Antal: 

Beskrivelse:

Passer b.la. til:

Lenovo ThinkPad
P1,P15 G2, P17, P17 G2, P43s, P52, P52s, P53, P15, P72, P73
X1 Carbon gen 7 og 8. X1 Yoga 3 og 4 gen.
X13, (og yoga), 

4 x USB 3.1  Gen. 2 - 9 pin USB Type A 
1 x USB 3.1 - med Always-on opladning - 9 pin USB Type A 
1 x USB-C / Thunderbolt 3 - 24 pin USB-C
2 x HDMI 
2 x DisplayPort 
1 x netværk - RJ-45 
1 x lyd - hovedtelefoner/mikrofon

Inkl. 230 watt strømforsyning

Ny med 1 års garanti

Mere info

Thunderbolt 3 Dock Gen 2 – 230W

En ThinkPad Thunderbolt 3 Dock er en kraftig og alsidig Docking station, som gør du kan arbejde mere effektivt når du anvender en bærbar PC. Med Thunderbolt 3 Dock kan du både se, redigere og oprette store filer lynhurtigt, da den nye teknologi understøtter op til 40 Gbps i dataoverførsels som er den hurtigste port, du kan få på en computer i øjeblikket. Den kan også understøtte 2 x 4K- skærme samtidig, så du har mulighed for at se de mindste detaljer i en høj opløsning. Via USB Type-C porten kan den samtidig oplade din Lenovo ThinkPad effektivt og hurtigt.
 
Ved hjælp af en Thunderbolt 3 Dock, kan du opnå nogle af de samme fordele ved en bærbar PC, som du har ved en stationær PC, nemlig fleksibiliteten ved at have separat skærm, tastatur og mus. Når du tilslutter din bærbare PC til en Dock, kan du anvende alt det eksterne udstyr, som er tilsluttet Docken. Det kan være skærme, tastatur, webcam, netværk, printer, højtaler osv. Nu er du klar til at arbejde på din eksterne skærm og din bærbare kan stå med skærmen åben eller lukket afhængigt hvad der passer bedst for dig.

Hvordan fungerer en Dockingstation?

En Dockingstation fungerer generelt på den måde, at du kan tilkoble ekstra ting til din bærbare computer. Det kunne f.eks. være en eller flere eksterne skærme, mus og tastatur, webcam, printer eller andet som der ikke er stik til direkte på din bærbar. Når du har tilkoblet alle dine eksterne enheder til Docken, er det nemt at til- og frakoble din Laptop med et enkelt klik eller kabel, hvis man skal på farten eller hvis du arbejder skiftevis hjemme og på kontoret. Derfor er en Dockingstation også perfekt til hjemmekontoret eller arbejdspladsen, hvis man bruger sin bærbare ThinkPad begge steder. Det optimale er at have en Dock begge steder, så du på få sekunder kan frakoble og tilkoble alle dine eksterne enheder via Docken. 
 
 
En ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 230W passer til nyere ThinkPad modeller fra f.eks. T-serien, L-Serien, X1 og S-Modellerne, samt flere andre modeller i P-Serien. Se den fulde liste herover.

Relaterede produkter

Lenovo ThinkPad P15s

Lenovo ThinkPad P15s

Super pris!
Intel Core i7-10510U Quad (1.8 GHz) 16 GB RAM 512 GB SSD PCIe
N
Nye
Lenovo ThinkPad P52

Lenovo ThinkPad P52

VILD PRIS!
Intel Core i7-8850H Six (2.6 GHz) 32 GB RAM 512 GB SSD PCIe NV
A
+
Kvalitet