Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Lenovo ThinkCentre M920x
A
+
Kvalitet

Lenovo ThinkCentre M920x
A
+
Kvalitet

Kampagnepris!

Antal: 

Beskrivelse:

Tiny kabinet
Intel Core i3-8100 Six-Core (3.6 GHz)
16 GB RAM
256 GB SSD PCIe NVMe
Gigabit Ethernet
TPM 2.0 kompatibel
3 x USB 3.1 Gen 1 / 2 x USB 3.1 Gen 2 / 1 x USB-C 3.1 Gen 1 / DisplayPort / HDMI / Seriel port 
Integreret Audio
Integreret Intel UHD Graphics 630
(Ekskl. skærm, mus og tastatur)
Windows 10 Pro (Klar til Windows 11 Pro)
Demo/Brugt med 1 års garanti

Konfigurationer og tilbehør

Operativsystem / Sprog

Opgradering af M.2 NVMe SSD

Skærm

Tastatur og mus

MS Office

Div. Skærmkabler

VESA mount til Tiny

WIFI (USB)

Mere info

Lenovo ThinkCentre M920x

Lenovo ThinkCentre M920x er født til at yde ekstra meget power, og er samtidig støjsvag og driftssikker. M920x er brugervenlig og passer til ethvert kontormiljø. Med en Brugt M920x har du mange placeringsmuligheder, du kan vælge at stille den på skrivebordet, under bordet eller i en af Lenovos topdesignede Tiny-in-one skærme. 

Høj sikkerhed

Lenovo M920x er en yderst sikker PC hvor der er integreret TPM 2.0 (Trusted platform module). Det som TPM gør er at den genererer krypteringsnøgler som bliver gemt i hardwaren.   

Tilslutningsmuligheder

Ved Køb af M920x er der mange forskellige port indgange der gør den mere flexibel når du skal investere i nyt tilbehør til din Lenovo M920x, om det så er en skærm eller et nyt tastatur. Se nedenstående hvad de forskellige bruges til og hvor mange porte der er i en Lenovo M920x:

 • 3 Stk. USB 3.1 Gen 1 port:
  • Med USB 3.1 Gen. 1 har du mange muligheder at tilslutte alle dine eksterne it-enheder til. Overførsel hastigheden er på 5 Gbit/s som giver en hurtig og stabil tilslutning.
 • 2 Stk. USB 3.1 Gen 2 Port:
  • USB 3.1 Gen. 2 er et lynhurtig USB-kabel som han håndterer op til 10 Gbit/s som giver en lynhurtig forbindelse når du skal tilslutte en enhed.
 • 1 Stk. USB-C 3.1 Gen 1 Port:
  • USB-C er en af de moderne Stik som passer til utrolig mange forskellige enheder som f.eks. Tastatur, mus og printer. USB-C er betydeligt hurtigere end USB-A til at overfører data.    
 • 1 Stk. Displayport:
  • Displayport bruges primært til PC-skærme, da det er en teknologi som er super god til at overføre data fra en enhed til et display, hvor du får knivskarpe billeder uden forstyrrelser. Displayport kan håndtere helt op til 4k opløsning på en Lenovo m920x.
 • 1 Stk. HDMI:
  • HDMI Bruges til at overføre lyd og video signaler som både bruges meget til Projektor Computerskærme eller TV. Mange virksomheder bruger denne enhed til at tilkoble sig til Møder via zoom, teams, skype og m.m.

Dimensionerne på M920x

Lenovo M920x har en vægt på kun 1.32 kg som gør den super nem og praktisk at navigere rundt på skrivebordet. Dimensionerne er 179 mm x 183 mm x 34,5 mm på en Tiny som er grunden til at Lenovo valgte at kalde deres Små computer serie Lenovo ThinkCentre Tiny. 

Sådan tester vi

Vi tilbyder en Brugt M920x som er klargjort og testet på vores eget teknikerværksted. Du får derfor en god service, hurtig levering og er sikret den bedste kvalitet når du køber brugte Computer hos Uniplus IT. Hvis du vil vide mere om hvordan vi tester vores brugte computer se her

 

Relaterede produkter