Ny kunde? - Bliv oprettet som kunde allerede idag

Kurv 0

Høj kvalitet siden 2007

Professionel rådgivning

Skræddersyet konfigurationer

Hurtig levering

Giv os
et ring

Call us

Har du spørgsmål eller finder du ikke det du søger? Vi har adgang til flere tusinde produkter fra hele Europa ofte med dag-til-dag levering.

70 20 76 78

Lenovo ThinkCentre M920s
A
+
Kvalitet

Lenovo ThinkCentre M920s SFF PC - Køb her

Lenovo ThinkCentre M920s
A
+
Kvalitet

kampangepris!

Antal: 

Beskrivelse:

SFF (Small Form Factor)
Intel Core i7-8700 Six-Core (3.2 GHz)
16 GB RAM
256 GB SSD PCIe
Gigabit Ethernet
2 x USB 3.1 Gen 2 / 6 x USB 3.1 Gen 1 / 1 x USB-C Gen 1 / Serial /
VGA / 2 x DisplayPort 
Integreret Audio
Intel UHD Graphics 630
Windows 10 Pro (Klar til Windows 11 Pro)
Ekskl. mus, tastatur og skærm
Demo / brugt med 1 års garanti

Konfigurationer og tilbehør

Opgradering af M.2 NVMe SSD

Skærm

Tastatur og mus

MS Office

Div. Skærmkabler

WIFI (USB)

Mere info

Lenovo ThinkCentre M920s

Med Lenovo ThinkCentre M920s SSF får du en ny kraftfuld og højtydende stationær computer, som gør den til et perfekt valg af computer for den it-ansvarlige i virksomheden. Generelt er ThinkCentre M-serien både pålidelige og yderst sikre stationære computere. Den nye Lenovo M920s er samtidig spækfyldt med stærke kræfter.

ThinkCenter M920s er nem at konfigurere til dine medarbejderes behov, med f.eks. grafikkort eller ekstra mange RAM. Den har en stærk processer kraft med enten en i5, i7 eller i9 processer. Samtidig er den udstyret med de seneste hukommelses- og lagringsteknologier. Dine data bliver forsvarligt beskyttet af indbygget sikkerhedsfunktioner, så din virksomhed kan stole trygt på sikkerheden, hvis I  investerer i nyt IT og valget falder på Thinkcentre M920s.

Denne nye Lenovo stationære PC er designet til at være både hurtig og effektiv. Lenovo M920 har lynhurtig DDR4 hukommelse, som gør den i stand til sammen med den nyeste generation af processer, at klare selv avanceret grafiske opgaver, lige såvel som virksomhedens rutineopgaver. Store datavolumener som f.eks. avanceret regneark klarer Lenovos M920s nemt.

Skal din virksomhed investere i nyt IT og søger I en hurtig og responsiv computeroplevelse i dagligdagen er Lenovo ThinkCentre M920s det helt rigtige valg. 

ThinkCentre M920 SSF har et flot enkelt design og en størrelse, som er let at integrere i et kontormiljø, på en klinik eller i et værksted. 

Vi er specialister i IT til virksomheder. Med vores 20 års erfaring, rådgiver vi dig gerne, ved en ny investering i enten nyt eller brugt IT til din virksomhed. Ring på telefon 70 20 76 78 og hør nærmere om vores produkter og service. 

 

Relaterede produkter